ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακάλυψε τη νέα απόλαυση με Λανίτης Γαλακτοκομικά

Ανακάλυψε τη νέα απόλαυση με Λανίτης Γαλακτοκομικά

Η Α/φοί Λανίτη επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων, παρουσιάζοντας στο κυπριακό κοινό το δικό της brand.

Τα Λανίτης Γαλακτοκομικά είναι πλέον γεγονός και καλούν το κυπριακό καταναλωτικό κοινό να ανακαλύψει τη νέα απόλαυση, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο χαρτοφυλάκιο. Η Α/φοί Λανίτη επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων, δημιουργώντας για πρώτη φορά το δικό της brand, προσφέροντας έτσι μοναδικές επιλογές κορυφαίας ποιότητας που αντανακλούν τις αξίες, την παράδοση και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας.
Τα Λανίτης Γαλακτοκομικά περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο εύρος προϊόντων, το οποίο βρίσκεται στα ράφια των αγορών από τον Οκτώβριο.

Το νέο χαρτοφυλάκιο της Α/φοί Λανίτη αφορά την κατηγορία των τυριών και συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα:

• Χαλλούμι,
• Κυπριακό Τυρί (τύπου χαλλούμι) Light, με χαμηλά λιπαρά
• Παραδοσιακό Κυπριακό Αιγοπρόβειο Χαλλούμι,
• Φρέσκια Αναρή Αλατισμένη και Ανάλατη και
• Παραδοσιακή Ξηρή Αναρή.

Η νέα γκάμα επιλογών της Α/φοί Λανίτη ακολουθεί όλες τις εγκεκριμένες μεθόδους και πιστοποιήσεις, αλλά και τους επίσημους κανονισμούς της κυπριακής κυβέρνησης για τη χρήση του όρου «Χαλλούμι».


«Η Α/φοί Λανίτη επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων με το δικό της brand, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά, παρέχοντας πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στην κυπριακή αγορά, όπως άλλωστε κάνει εδώ και 75 χρόνια. Είναι μια απόφαση-ορόσημο για μας και είμαστε βέβαιοι ότι το καταναλωτικό κοινό της χώρας θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και σύντομα τα Λανίτης Γαλακτοκομικά θα βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των Κυπρίων. Πάντα με σεβασμό προς τους καταναλωτές, η Α/φοί Λανίτη ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής οικογένειας», δήλωσε ο Νικόλας Μπενιουδάκης, Dairy Unit Manager της Α/φοί Λανίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top