Προχωρά για Γιακιμόφσκι

Προχωρά για Γιακιμόφσκι

Στη Λάρισα έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του 28χρονου μπακ-χαφ και το θέμα του ενδέχεται να «τελειώσει» θετικά πριν τα Χριστούγεννα.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως έχουν βάλει στην ΑΕΛ την περίπτωση του Νίκολα Γιακιμόφσκι. Ο 28χρονος αριστερός μπακ-χαφ από την ΠΓΔΜ φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της «βυσσινί» λίστας και πλέον οι εξελίξεις «τρέχουν». Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το deal να ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα και μετά το «βάρος» στη Λάρισα θα πέσει σε ακόμη έναν με δύο ανασταλτικούς παίκτες, ενώ παράλληλα θα «τρέξουν» και οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών με μικρό, μέχρι στιγμής, χρόνο συμμετοχής.

Ετσι όλα δείχνουν πως ο διεθνείς με τις «μικρές» Εθνικές της γειτονικής χώρας (έχει κληθεί ορισμένες φορές και στην ανδρών), θα συνεργαστεί ξανά με τον Τζιανούλα Φέστα, καθώς ο Ιταλός κόουτς τον είχε παίκτη στην Κόμο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE