Δεν θέλει ΜΠΕΛΑΔΕΣ ο Τραμετσάνι…

Δεν θέλει ΜΠΕΛΑΔΕΣ ο Τραμετσάνι…

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ερμή αύριο Σάββατο (22/12) στο ΓΣΠ στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2018.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας έχουν πάρει για τα καλά μπρος, ο Πάολο Τραμετσάνι φαίνεται πως βρήκε τη φόρμουλα για να δουλεύει σωστά η μηχανή που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ και ξέρει πως έχει ακόμη και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Όσον αφορά, όμως, το παιχνίδι με τον Ερμή, ο Ιταλός κόουτς δεν θέλει να μπει σε μπελάδες η ομάδα του. Θα επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση, να επιβεβαιώσουν εντός των τεσσάρων γραμμών το ότι είναι φαβορί και να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας ομάδας που διψά για βαθμολογικό κέρδος. Αυτό το τελευταίο, την καθιστά μάλιστα και πιο επικίνδυνη.

Το κλειδί σε τέτοια παιχνίδια είναι και το γρήγορο γκολ, κάτι που θα επιδιώξει ο ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να κάνει… πιο καλά Χριστούγεννα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE