«Τσεκάρει» και Βινίσιους

«Τσεκάρει» και Βινίσιους

O επιθετικός Kάρλος Βινίσιους που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρίο Άβε (12 γκολ, 2 ασίστ) από τη Νάπολι φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του σέντερ φορ «καίει» τον Ολυμπιακό και εκτός από Ουμάρ Νιάσε, την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε το SDNA, οι Πειραιώτες «βλέπουν» και τον Βραζιλιάνο Βινίσιους σύμφωνα με ερυθρόλευκο δημοσίευμα.

Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι στη Ρίο Άβε μέχρι το καλοκαίρι και έχει σημειώσει 12 γκολ σε 14 αγώνες (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ), ενώ μετράει και δύο ασίστ.

Η Νάπολι απέκτησε τον υψηλόσωμο (1.90μ.) στράικερ από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας (Real S.C.), δίνοντας το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ έχοντας 20 γκολ σε συνολικά 39 συμμετοχές.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE