ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι λένε οι Ελλαδίτες αδελφοί για Μαυρία και Ομόνοια

Τι λένε οι Ελλαδίτες αδελφοί για Μαυρία και Ομόνοια

Συμφώνησε σε όλα και αναμένεται η υπογραφή συμβολαίου στην Κύπρο και να ανακοινωθεί ως παίκτης της Ομόνοιας ο Χάρης Μαυρίας.

Ο παίκτης της Χιμπέρνιαν, είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Σκωτσέζικης ομάδας εδώ και βδομάδες, για διάφορους λόγους, εντούτοις, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στην Ομόνοια, με προπονητή τον συμπατριώτη του Γιάννη Αναστασίου.

Ενδιαφέρον έχει και το τι γράφουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα για τον «γάμο» που είναι στα σκαριά να προκύψει μεταξύ Μαυρία και Ομόνοιας.

Η ιστοσελίδα sport24.gr γράφει τα εξής: 

Πολύ κοντά στην μετακίνηση του στην Ομόνοια βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να μην συνεχίζει μετά τον Ιανουάριο στη Χιμπέρνιαν.

Ο Μαυρίας ήταν από τις πρώτες επιλογές του Γιάννη Αναστασίου για την ενίσχυση της ομάδας της Κύπρου από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία και αμέσως φρόντισε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί ξανά στον Παναθηναϊκό και ο Αναστασίου έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής να είναι θέμα ωρών και άμεσα να έχουμε τη σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ομόνοιας με τον Μαυρία να φοράει και πάλι φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Μαυρία θα έχει διάρκεια ενάμιση έτους με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει αρχικά για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου.

Η ιστοσελίδα sdna.gr γράφει: 

Ο Χάρης Μαυρίας είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία στην Ομόνοια, όπου προπονητής είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι δυο τους αναμένεται να έχουν ξανά κοινή θητεία μετά τον Παναθηναϊκό και ο Μαυρίας θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφική προσθήκη των «πρασίνων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top