ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κάστανος… αποκαλύπτει τον παίκτη που θέλει να ακολουθεί και τη θέση που θα καταλήξει

Ο Κάστανος… αποκαλύπτει τον παίκτη που θέλει να ακολουθεί και τη θέση που θα καταλήξει

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.calciomercato.com παραχώρησε ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Γρηγόρης Κάστανος..

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

Ως αρχηγός της ομάδας της Γιουβέντους κάτω των 23 ετών: «Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή, επειδή συνειδητοποιείς ότι δεν αντιπροσωπεύεις μόνο την ομάδα σου, αλλά πρέπει να είσαι και ειλικρινής. Δεν είναι το περιβραχιόνιο που σου δίνει ώθηση στο γήπεδο, αλλά σε βοηθά».

Για την ομάδα του: «Εδώ δεν είσαι δανεικός, αλλά περιουσιακό στοιχείο της ομάδας σου, που έχει κάθε συμφέρον να βάζει τους νεαρούς παίκτες να παίζουν. Μαθαίνεις το πραγματικό ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικό, όταν είσαι πιο νέος περισσότερο σκέφτεσαι να διασκεδάζεις, η U23 σε προσαρμόζει σε μια διαφορετική κατηγορία, με πολλούς διαφορετικούς παίκτες. Ήταν δύσκολο για εμάς στην αρχή, τώρα είμαστε πιο συμπαγής ως ομάδα και προσπαθούμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και τα αποτελέσματα φαίνονται».

Για τον Αλέγκρι: «Έχουμε την τύχη να προπονούμαστε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα με την ομάδα του Αλέγκρι, μπορείς να μάθεις πολλά. Ο Πιάνιτς είναι ο παίκτης τον οποίο προσπαθώ να ακολουθώ. Εδώ και λίγο καιρό παίζω περισσότερο μπροστά από την άμυνα».

Για τους συμπαίκτες και το κλίμα στην ομάδα: «Όταν κάνουμε μια άσκηση, χωριζόμαστε σε δύο γκρουπ, του βορρά και του νότου, και όποιος χάσει φέρνει τα γλυκά. Αναρωτιέμαι γιατί η ομάδα του νότου, δηλαδή η δική μου δεν χάνει ποτέ. Ο πιο τρελός είναι ο Ζαναντρέα, ο Καμερά είναι πολύ ήσυχος, είναι το χρυσό αγόρι αλλά κάποιες φορές φαίνεται ότι ζει σε ένα δικό του κόσμο».

Αν η επιθυμία του είναι να γίνει σαν τον Πίρλο: «Μπορεί να ξεκίνησα σαν πιο επιθετικός παίκτης, αν συνεχίσουν να με βάζουν όλο και πιο πίσω, θα καταλήξω τερματοφύλακας και μετά θα πάω σπίτι μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top