ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ΘΕΣΗ ο Καϊάφας για τη «δήλωση-ΒΟΜΒΑ» του Αναστασίου – «Θα το βρει μπροστά του-Καταλαβαίνω αλλά…»

Πήρε ΘΕΣΗ ο Καϊάφας για τη «δήλωση-ΒΟΜΒΑ» του Αναστασίου – «Θα το βρει μπροστά του-Καταλαβαίνω αλλά…»

Ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και νυν του Οθέλλου, Κώστας Καϊάφας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα».

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την Ομόνοια ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος τόνισε πως δεν βλέπει βελτίωση στην ομάδα ενώ όταν ρωτήθηκε για την δήλωση του Αναστασίου ότι κανένας παίκτης δεν κάνει να παίζει στην Ομόνοια αυτή την στιγμή πήρε θέση.

Δείτε επίσης: ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα από Αναστασίου-Κριτική ακόμη και στον εαυτό του! «Δεν υπάρχει παίκτης στην Ομόνοια…»

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Είδα μια Ομόνοια από τα ίδια. Χωρίς να βλέπουμε αλλαγές εδώ και καιρό. Δεν είμαστε μέσα στην ομάδα για να ξέρουμε τι γίνεται. Δεν βρήκε ακόμη ο προπονητής την κατάλληλη χημεία και ψυχολογία για να έρθουν και τα αποτελέσματα».

«Αν είναι όντως έτσι όπως το εννοεί θα το βρει μπροστά του γιατί δεν μπορεί, θα τους χρειαστεί στη συνέχεια. Δεν μπορείς να πετάξεις έτσι 20 παίκτες. Τόνισε όμως ότι αυτή την στιγμή δεν μπορούν, στη συνέχεια θα τους χρειαστεί».

Στη συνέχεια όταν άκουσε ακριβώς τι είπε ο Ελλαδίτης κόουτς τόνισε πως τον καταλαβαίνει γιατί και αυτός έζησε την τεράστια πίεση όταν βρίσκεσαι στην Ομόνοια.

Τι είπε ακριβώς: «Είναι δήλωση λόγω πίεσης. Είναι ένα τεράστιο σωματείο και υπάρχει μεγάλη πίεση και το ξέρουμε, καταλαβαίνω τι γίνεται».

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top