Αρχηγός Αστυνομίας: «Συστρατευθείτε μαζί μας για μια ασφαλέστερη κοινωνία»

Αρχηγός Αστυνομίας: «Συστρατευθείτε μαζί μας για μια ασφαλέστερη κοινωνία»

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου σε μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απευθύνεται στους πολίτες, καλώντας τους να συστρατευθούν με την Αστυνομία για μια καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία.

«Ήδη, μια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας έχει ενταχθεί και συμπορεύεται μαζί μας με τη συμμετοχή τους στον θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς, ένα θεσμό που επιφέρει συνεχώς θετικά αποτελέσματα. Ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας για μια ακόμη πιο ασφαλή κοινωνία», προσθέτει.

Αναφέρει ακόμα ότι η Αστυνομία Κύπρου υποδέχεται τον ερχομό του νέου έτους με αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες και με αίσθημα χρέους και ευθύνης.

«Πρώτιστη έγνοια μας, είναι η δική σας ασφάλεια και προστασία· η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην κοινωνία, ούτως ώστε να επικρατούν συνθήκες τάξης, ασφάλειας και γαλήνης», συνεχίζει.

Ο κ. Χρυσοστόμου προσθέτει ότι μέσα από μια πορεία μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού, "συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα, το πολυεπίπεδο έργο μας, που είναι η πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος και η διατήρηση συνθηκών ασφάλειας και ευνομίας στο νησί μας".

Αναφέρει περαιτέρω ότι για να πετύχουμε στους στόχους μας, που θα πρέπει να είναι στόχοι καθολικοί, ολόκληρης της κοινωνίας, απαιτείται συλλογική προσπάθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE