Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Επεισόδια είχαμε έξω από το «Μεάτσα» στο Ίντερ Νάπολ, αφού 4 τέσσερις οπαδοί των παρτενοπέι μαχαιρώθηκαν έξω από το γήπεδο, ενώ ο Κουλιμπαλί δέχθηκε ρατσιστική επίθεση.
Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Καλιντού Κουλιμπαλί στο ματς της Ίντερ με την Νάπολι, σε ένα ματς που αποβλήθηκε με 2 κίτρινες στο 80′.
Ο Σενεγαλέζος στόπερ έγραψε στο instagram μετά το τέλος του ματς: «Λυπάμαι για την ήττα και κυρίως γιατί άφησα τους αδελφούς μου. Είμαι περήφανος για το χρώμα του δέρματός του. Είμαι Γάλλος, Σενεγαλέζος, Ναπολιτάνος: άνθρωπος»!
Δεν ήταν όμως μόνο η ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί. Έξω από το γήπεδο υπήρξαν 4 οπαδοί της Νάπολι που μαχαιρώθηκαν μετά από συμπλοκές.
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




