ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ κινήσεις και οι ΦΗΜΕΣ για Γιούστε…

Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ κινήσεις και οι ΦΗΜΕΣ για Γιούστε…

Σήμερα ίσως ανακοινωθεί και από τον Απόλλωνα η απόκτηση του Τσέχου αμυντικού Μίλαν Κερμπρ. Χθες υπήρξε γνωστοποίηση της μετακόμισης του παίχτη στη Λεμεσιανή ομάδα, από την Σλόβαν Λίμπερετς. 

Όπως γράψαμε επανελλειμμένως τις τελευταίες μέρες ο εμβολιασμός της ομάδας, δεν θα περιοριστεί μόνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αναμένεται να πάρουν παίχτες για τη μεσαία και την επιθετική γραμμή.

Όσον αφορά πιθανούς υποψήφιους για αποχώρηση, δεν υπάρχουν ακόμα ξεκάθαρες πληροφορίες αν έλαβε τις αποφάσεις του ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Για τέτοιου είδους αποφάσεις δεν παίζουν ρόλο μόνο τα αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και τα οικονομικά. Ειδικά αν ένας παίχτης έχει ψηλό πακέτο απολαβών και δεν είναι τόσο θετικός σε πρόταση για πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του.

Παράλληλα δεν επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές, φημολογία περί σκέψεων που γίνονται για αντικατάσταση του Γιούστε, επειδή υπάρχει περίπτωση να μην είναι σε θέση να επανέλθει εντός Ιανουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top