Να μείνουν εκτός ΓεΣΥ καλεί τα μέλη της η Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία Κύπρου

Να μείνουν εκτός ΓεΣΥ καλεί τα μέλη της η Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία Κύπρου

Η Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία Κύπρου κάλεσε σήμερα τα μέλη της να μην ενταχθούν στο ΓεΣΥ, διατυπώνοντας τη θέση ότι αν αυτό εφαρμοστεί με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα είναι βιώσιμο και θα υποβαθμίσει την παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

«Η Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία Κύπρου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και μετά από διαβουλεύσεις και επαφές πολλών μηνών με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, σημειώνει ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα, που παραμένουν αδιευκρίνιστα» αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως «συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι οι απαιτήσεις που διατυπώθηκαν από την ΩΡΛ Εταιρεία Κύπρου και από τον Π.Ι.Σ. κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση, δεν έχουν ικανοποιηθεί, η πρότασή μας προς τα μέλη μας είναι να μην ενταχθούν στο ΓεΣΥ».

Αν το ΓεΣΥ εφαρμοστεί με τα σημερινά δεδομένα, συνεχίζει η ανακοίνωσε, «δεν θα είναι βιώσιμο και θα υποβαθμίσει την παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE