Η Πάολα στην ελληνική tv – Στο πλατό με την Βανδή

Η Πάολα στην ελληνική tv – Στο πλατό με την Βανδή

Περιζήτητη η Πάολα όχι μόνο στις πίστες, αλλά και στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση από τους ιθύνοντες του Open tv για την κριτική επιτροπή του X factor.

Την παρουσίαση θα αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Οι ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη Ουγγαρέζου, αναφέρουν πως πρόταση έχει δεχτεί για την κριτική επιτροπή και ο Χρήστος Μάστορας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE