Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εγκληματική η ταχύτητα 28χρονου οδηγού - Είχε πιει

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εγκληματική η ταχύτητα 28χρονου οδηγού - Είχε πιει

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/12), πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, να οδηγεί με ταχύτητα 214ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τα Λατσιά.

Ο 28χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ, με αρχική ένδειξη 45μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα για τελικό έλεγχο.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE