ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων για το 2018

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων για το 2018

Αυτή η χρονιά σηματοδότησε την τέταρτη επέτειο ίδρυσης του Andrey and Julia Dashin’s Foundation, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού με κύριο στόχο τη βοήθεια προς κάθε πρωοτοβουλία ή πρόσωπο που έχει πραγματική ανάγκη, χωρίς προκαταλήψεις ή διακρίσεις. Από το 2014, το Andrey and Julia Dashin’s Foundation έχει δωρίσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη παιδιών με λιγότερες ευκαιρίες.

Κατά τη διάρκεια του 2018, το Ίδρυμα οργάνωσε, χορήγησε και συμμετείχε σε μια πληθώρα από έργα και εκδηλώσεις. Οι κυριότερες ενέργειες περιλαμβάνουν τη χορηγία του Andrey and Julia Dashin’s Foundation Αγώνα Νεολαίας στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Λεμεσού, τη διοργάνωση μιας σειράς εκδρομών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά που διαμένουν σε στέγες σε όλη την Κύπρο και την αναγνώριση του έργου του Ιδρύματος από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αλκυονίδες για τη βοήθεια του στη χρηματοδότηση ακαδημαϊκών σπουδών για μειονεκτούντες φοιτητές, καθώς και τη βοήθεια του προς οικογένειες με οικονομικά και ιατρικά προβλήματα. Το Andrey and Julia Dashin’s Foundation έχει επίσης στηρίξει τις τέχνες και τον πολιτισμό του νησιού με τη χορηγία θεατρικών έργων σε διάφορα αναγνωρισμένα φεστιβάλ.

Επιπλέον, το Ίδρυμα ανταποκρίθηκε σε αιτήματα για οικονομική βοήθεια από διάφορες γνωστές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως τη Europa Donna στο πλαίσιο εκστρατείας της για τον καρκίνο του μαστού και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία στην Κύπρο. Παράλληλα στήριξε διάφορα τοπικά προγράμματα, όπως τη χορηγία παιδικών χαρών, τη διαφύλαξη κουκουβάγιων στο ζωολογικό κήπο της Πάφου και τον περιβαλλοντικό ΜΚΟ Terra Cypria.

Η χρονιά τελείωσε με την εκστρατεία των Χριστουγέννων του Ιδρύματος, που στόχο είχε να σκορπίσει χαρά και να προωθήσει τη συνεισφορά σε όσους έχουν ανάγκη, κατά την περίοδο των εορτών. Σε συνεργασία με το Τμήμα Νεολαίας του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου, το Ίδρυμα χάρισε 1000 «Πακέτα Αγάπης» γεμάτα προμήθειες τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, μαζί με 500 δωροεπιταγές, σε άπορες οικογένειες σε όλο το νησί. Το Andrey and Julia Dashin’s Foundation συνεργάστηκε επίσης με τον Δήμο Λεμεσού και δύο κοινωνικά του προγράμματα, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και τα «Ελεύθερα Χέρια», προσφέροντας διάφορα προϊόντα και παιχνίδια σε οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο ιδρυτής, Aντρέι Ντάσιν, σχολίασε: «Το σύνθημά μας για το 2019 είναι ‘μοιράζομαι σημαίνει νοιάζομαι’ (sharing is caring). Η φιλοσοφία μας ήταν πάντα το ότι παίρνεις μόνο όταν μπορείς πραγματικά και ανιδιοτελώς να δώσεις. Είμαι χαρούμενος που το Andrey and Julia Dashin’s Foundation έχει επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων που είναι λιγότερο τυχεροί στη ζωή. Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι να βλέπουμε το χαμόγελο ενός παιδιού και η πεποίθηση ότι η συμβολή μας θα συμβάλει στη βελτίωση της ζωής περισσότερων παιδιών του χρόνου. Η επιτυχία του Ιδρύματος το 2018 έχει ήδη συμβάλει στη δημιουργία πλάνου δράσεων για το 2019.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Andrey and Julia Dashin’s Foundation, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.dashinfoundation.org

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top