ΚΟΣΜΟΣ

Στους 37 οι νεκροί από την έκρηξη στην Ρωσία

Στους 37 οι νεκροί από την έκρηξη στην Ρωσία

Σε τουλάχιστον 37 ανέρχονται, σύμφωνα με τον νεότερο επίσημο απολογισμό, οι νεκροί από την έκρηξη σε πολυκατοικία στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ της Ρωσίας. Στα θύματα περιλαμβάνονται έξι παιδιά.


Οι έρευνες στα ερείπια συνεχίζονται για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων. Οι ελπίδες πως θα βρεθούν ζωντανοί είναι ελάχιστες δεδομένου ότι έχουν παρέλθει τέσσερις ημέρες από την καταστροφή και οι θερμοκρασίες στο Μαγκνιτογκόρσκ συχνά είναι κάτω από τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Έξι άτομα διασώθηκαν από τα συντρίμμια, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Πέραν του ψύχους τα σωστικά συνεργεία αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο περαιτέρω καταρρεύσεων. Τις προηγούμενες ώρες κατεδαφίστηκε επικίνδυνος τοίχος που εκτεινόταν από τον έκτο έως τον ένατο όροφο της πολυκατοικίας.

Οι Αρχές αποδίδουν την έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας τοπική ώρα, σε διαρροή φυσικού αερίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top