ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Επιχειρηματίας «έπαιξε» ξύλο με αθλητικό παράγοντα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Επιχειρηματίας «έπαιξε» ξύλο με αθλητικό παράγοντα

Καβγάς γνωστών Τουρκοκυπρίων κατέληξε τον έναν στην φυλακή και τον άλλο νοσοκομείο.

Τριήμερη κράτηση διέταξε το «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας για τον Μπουλούτ Ακατζιάν, γαμπρό της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας χρυσοχοείων Αλτίνμπας, και τους δύο σωματοφύλακές του για τον ξυλοδαρμό σε γνωστό εστιατόριο της Κερύνειας του επίσης γνωστού τ/κ επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα Ερχάν Μπασιάι και του φίλου του Ζεκί Ασίμογλου. Ο τελευταίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το θέμα απασχολεί τον τ/κ Τύπο σήμερα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιας και ο Ακατζιάν ήταν και υποψήφιος «βουλευτής» με το ΚΕΕ στις τελευταίες πρόωρες «βουλευτικές εκλογές» πριν από έναν χρόνο.

Οι σωματοφύλακες του Ακατζιάν προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στον Ασίμογλου ο οποίος νοσηλεύεται με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ενώ έχει χάσει και την πάνω οδοντοστοιχία από τις γροθιές, σύμφωνα με την κατάθεση του «αστυνομικού ανακριτή» στο «δικαστήριο».

Ο καβγάς έγινε μέρα μεσημέρι στο εστιατόριο όπου έτρωγαν οι Μπασιάι και Ασίμογλου. Ο καβγάς ξέσπασε σύμφωνα με την Αφρίκα για ποσό 50.000 στερλινών που ο Μπασιάι φέρεται να χρωστά στην εταιρεία του Ακατζιάν όπου εργαζόταν στο παρελθόν.

Η «αστυνομία» μετά από παράπονο του Μπασιάι εξέδωσε χθες ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι ο παραπονούμενος είχε δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στα χέρια και τα πόδια ενώ ο Ασίμογλου δέχθηκε τόσο βίαια χτυπήματα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο τ/κ Τύπος γράφει ότι ένας από τους σωματοφύλακες του Ακατζιάν είναι Αζέρος πρώην μποξέρ και αυτός χτύπησε με δύναμη και βίαια τους δύο συνδαιτυμόνες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top