Σοκ δήλωση από Ευριπίδου - Συγκατοικούσε με τον Γεωργούλη για 12 μέρες - VIDEO

Σοκ δήλωση από Ευριπίδου - Συγκατοικούσε με τον Γεωργούλη για 12 μέρες - VIDEO

Κι εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα του τύπου πού, πώς, πότε και γιατί;

Με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει τον ηθοποιό στο παρελθόν.

Φυσικά δεν έμεινε εκεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν στην Αμερική και έμεναν μαζί για 12 μέρες. Η δήλωσή της έπιασε απροετοίμαστους τους συνεργάτες της, η οποία δεν είχαν ιδέα για την γνωριμία της Ευριπίδου με τον Γεωργούλη. 

Οι ερωτήσεις των συνεργατών της Κωνσταντίνας Ευριπίδου έφεραν σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, η οποία απλά δήλωσε ότι φτιάχνει πολύ ωραίες σαλάτες.

Η γνωριμία της με τον Αλέξη Γεωργούλη της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα πέρασαν τέλεια στο ίδιο σπίτι για 12 ημέρες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE