Γνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό- Έπαιξε και σε ταινίες

Γνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό- Έπαιξε και σε ταινίες

Το γνωστό μοντέλο από την Αυστραλία, Annalise Braakensiek, βρέθηκε νεκρό.

Την Κυριακή η αστυνομία επισκέφθηκε την προσωπική κατοικία της Braakensiek, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ένα μεγάλο διάστημα.

Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε, στην τηλεοπτική εκπομπή «The Sydney morning Herald» υποστηρίζουν φίλοι και συγγενείς πως έχασαν τα ίχνη της.

Η αστυνομία λοιπόν αναφέρει πως το άψυχο σώμα του μοντέλου βρέθηκε στο σπίτι του και σύμφωνα μάλιστα με το αμερικάνικο People, άγνωστα παραμένουν τα αίτια.

Να σημειωθεί πως η Annalise, είχε συμμετάσχει και σε επιτυχημένες ταινίες όπως το Fat pizza, Mr. accident κι άλλες πολλές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE