Πόζαρε με την πράσινη φανέλα ο Ατζαγκούν! Οι όροι της συμφωνίας με Κόρτραϊκ

Πόζαρε με την πράσινη φανέλα ο Ατζαγκούν! Οι όροι της συμφωνίας με Κόρτραϊκ

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Αμπντούλ Ατζαγκούν με τη μορφή δανεισμού από την Κόρτραϊκ.

Αναλυτικά:

H ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Abdul Ajagun, με τη μορφή δανεισμού από την Βελγική KV Kortrijk.

Η συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 στην KV Kortrijk, ενώ προηγουμένως έπαιξε για μια σεζόν (2016-17) στην Ολλανδική Roda JC. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο African Youth Championship.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE