ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΣΑ πρέπει να ΠΟΥΛΗΘΕΙ ο Τάμαρι… Τι ΔΗΛΩΝΕΙ ο Τάκης Αντωνίου

ΠΟΣΑ πρέπει να ΠΟΥΛΗΘΕΙ ο Τάμαρι… Τι ΔΗΛΩΝΕΙ ο Τάκης Αντωνίου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρώην στέλεχος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου, κλήθηκε να μιλήσει σε πρωινή εκπομπή (Super Sport Fm) με αφορμή τη χθεσινή σπουδαία παρουσία του Αλ Ταμάρι στο Asian Cup. 

Aνάφερε αρχικά: «Είμαστε 6-7 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που είμαστε όπως την… πάνω βουλή. Έχουμε το σύστημα να μιλάμε για την ομάδα μας και μπαίνουμε σε βάθος. Το συμπέρασμα που βγάλαμε όλοι είναι ότι αυτός ο παίκτης κάποια στιγμή θα παίξει στο ψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Τα στοιχεία που διακρίναμε είναι η ταχύτητα του σε συνδυασμό με την τεχνική του. Η δυνατότητα του να κατευθύνει την ταχύτητα του, ξέρει πότε να ανεβάσει και πότε να κατεβάσει ρυθμούς. Αλλάζει κατεύθυνση την ώρα που κινείται με ταχύτητα όπως το κάνουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Σάλαχ, ο Ρομπέν ακόμα και ο Μέσι. Το βλέπουμε ότι όταν ετοιμάζεται να σουτάρει, το πιο πιθανό είναι να πετύχει γκολ. Έχει και γρήγορο ξεπέταγμα και κερδίζει και πέναλτι. Αυτά τα στοιχεία ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Ο σωματότυπος του όταν ήρθε στην Κύπρο ήταν όπως τον γέννησε η μάνα του, δυνάμωσε 15% και θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο».

Στη συνέχεια μίλησε για την αξία του Ιορδανού άσου. «Κάποιοι λένε ότι αυτά τα κάνει στην Κύπρο και εγώ ερωτώ πόσοι παίκτες ήρθαν στην Κύπρο και έκαναν αυτά τα πράγματα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ή στον Απόλλωνα, ή στην Ανόρθωση ή στην Ομόνοια ή στην ΑΕΚ. Αρχικά είπα ότι θα φύγει με περίπου 8 εκατομμύρια. Τώρα αναθεωρήθηκε η άποψη μου. Παίζει στο Ασιατικό Κύπελλο, έγινε θόρυβος και έχουν πολλά να παρουσιάσουν αυτοί που τον τρενάρουν και θα φύγει με μεγαλύτερο ποσό. Διαφωνώ με τον κ. Πετεβίνο που είπε ότι αν μας έδιναν 18 εκατομμύρια θα τον δίναμε τώρα, καλύτερα να το αφήσουμε ανοικτό καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top