ΠΑΡΙΣΙ: Τέσσερις οι νεκροί από την έκρηξη στο κέντρο

ΠΑΡΙΣΙ: Τέσσερις οι νεκροί από την έκρηξη στο κέντρο

Ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το Σάββατο 12/1 στο κέντρο του Παρισιού έφθασε τους τέσσερις νεκρούς έπειτα από την ανακάλυψη μίας γυναίκας στα ερείπια, όπου συνεχίζουν σήμερα Κυριακή 13/1 τις έρευνες οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

 "Ενα θύμα βρέθηκε κάτω από τα ερείπια, ανεβάζοντας στους τέσσερις τους νεκρούς", ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Περίπου πενήντα άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, εννέα από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης. Πολλοί από τους τραυματίες είναι τουρίστες , καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά νοσοκομεία. Το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι αγνοείτο μία γυναίκα, κάτοικος διαμερίσματος που βρισκόταν επάνω από το σημείο της έκρηξης.

Το σώμα που βρέθηκε σήμερα θαμμένο στα ερείπια δεν έχει αναγνωρισθεί, αλλά είναι πιθανόν να ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα. Ο χθεσινός απολογισμός έκανε λόγο για δύο πυροσβέστες και μία Ισπανίδα τουρίστρια νεκρούς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.