Ριζικές οι αλλαγές στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ριζικές οι αλλαγές στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι αλλάζει εκτός από την ονομασία στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου;

Η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 27/1, αλλά οι αλλαγές είναι μεγάλες. 

Καταρχάς αλλάζει το όνομα της εκπομπής και από 'Όσο Υπάρχουν τραγούδια' μετονομάζεται σε 'Παράδοση κατ' οίκον'.

Η εκπομπή δεν θα προβάλεται κάθε Σάββατο, αλλά κάθε Κυριακή στις 21:15.

Όσον αφορά στην θεματολογία, αλλάζει κι αυτή, αφού θα περιλαμβάνει συνδυασμό από παραδοσιακά ακούσματα, παιχνίδια, εκπλήξεις, κι έναν επώνυμο καλεσμένο που θα φτάνει στο στούντιο με την παρέα του. 

Αυτό που μένει το ίδιο είναι η live ορχήστρα, η οποία θα αναλαμβάνει να φτιάχνει την διάθεση των τηλεθεατών που θα είναι συντονισμένοι με τον Alpha Κύπρου

Ακολουθεί η φωτογράφιση της Βασιλικής Χατζηαδάμου για την φετινή της εκπομπή, αλλά και για την περσινή σεζόν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE