ΛΑΡΝΑΚΑ: 23χρονος συγκρούστηκε με περιπολικό για να ‘γλιτώσει’ - Όπλο στην κατοχή του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 23χρονος συγκρούστηκε με περιπολικό για να ‘γλιτώσει’ - Όπλο στην κατοχή του

Στην σύλληψη 23χρονου προχώρησε γύρω στις 7:00 το βράδυ της Κυριακής (14/1) η Αστυνομία στην Επαρχία Λάρνακας.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με την Αστυνομία εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για έρευνα ναρκωτικών εναντίον νεαρού. Το βράδυ της Κυριακής ο 23χρονος εντοπίστηκε σε δρόμο της Επαρχίας Λάρνακας και στην προσπάθεια των αστυνομικών για  ανακοπή του οχήματος του, ο νεαρός τράκαρε το περιπολικό και τράπηκε σε φυγή. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε μονόκαννο όπλο, δεκατέσσερα φακελάκια καπνού των 50 γραμμαρίων και ένα σπρέι με επιβλαβές αέριο.  

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του ο νεαρός, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του και τέθηκε υπό κράτηση. Σήμερα Δευτέρα (14/1) αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιων δικαστηρίου. 

Την υπόθεση συνεχίζει να εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.