ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντόπισαν φυγόδικο κι ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη –Τρεις πυροβολισμοί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντόπισαν φυγόδικο κι ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη –Τρεις πυροβολισμοί

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/01) σημειώθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας, με ρίψη πυροβολισμών κι αρνητικό πρωταγωνιστή φυγόδικο.

Άνδρες της Αστυνομίας που περιπολούσαν με όχημα στο πλαίσιο της εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της εγκληματικότητας, εντόπισαν στην οδό Κλήμεντος 37χρονο που καταζητείτο και σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Αφού πρώτα τα μέλη της Αστυνομικής Δύναμης προσπάθησαν να τον ανακόψουν, ακολούθησε καταδίωξη. Ο 37χρονος που βρισκόταν στο όχημά του προσπάθησε να διαφύγει, ενώ στην προσπάθειά του αυτή, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο προκαλώντας σύγκρουση με το περιπολικό στο επέβαιναν τα μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα πάντα με επίσημη ενημέρωση που λάβαμε, σε κάποια στιγμή του επεισοδίου κι αφού πρώτα οι αστυνομικοί έκαναν χρήση φάρου και σειρήνας χωρίς ο 37χρονος να συμμορφωθεί, ένας εκ των δυο εξήλθε του περιπολικού και πυροβόλησε τρεις φορές στοχεύοντας τα λάστιχα του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου, με στόχο να το ακινητοποιήσει.

Ο 37χρονος, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει.

Όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, οι δυο άνδρες της Αστυνομίας δεν φέρουν τραυματισμό από τη σύγκρουση με το καταδιωκόμενο όχημα.

Να σημειωθεί ότι ο καταζητούμενος δεν είχε παρουσιαστεί σε δικαστική διαδικασία, ενώ είχε εγκαταλείψει παράνομα και κέντρο απεξάρτησης ουσιών, στο οποίο βρισκόταν έγκλειστος.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης, στο οποίο περιλαμβάνονται τα νέα αδικήματα στα οποία υπέπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/01).

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top