ΚΥΠΡΟΣ: Έγραψε με σπρέι στο όχημά του – Σκέφτηκε να το κάνει περιπολικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έγραψε με σπρέι στο όχημά του – Σκέφτηκε να το κάνει περιπολικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε περιπολικό… ήθελε να μετατρέψει το όχημά του ο οδηγός!

Με έναν απλό και εύκολο τρόπο, ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσπάθησε να μετατρέψει το όχημά του σε περιπολικό!

Όπως θα δείτε στην  φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην γνωστή σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ», όχημα που κινείτο σε δρόμο στην Άχνα, έγραφε με σπρέι στο πίσω μέρος του «Police».

Μάλιστα, το εν λόγω όχημα, όταν απαθανατίστηκε, βρισκόταν εν κινήσει και σε αυτό, όπως φαίνεται, επέβαιναν άτομα.

Πάντως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη η προσπάθεια του ιδιοκτήτη για να μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε αυτό που ήθελε!

Ωστόσο, είναι ένα αστείο θέμα που σίγουρα «τραβάει» το μάτι όσων το βλέπουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE