Power of love: Αποχώρησε από το παιχνίδι και η Αργυρώ έπεσε στην αγκαλιά του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Power of love: Αποχώρησε από το παιχνίδι και η Αργυρώ έπεσε στην αγκαλιά του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου ήταν εξ’ αρχής από τα πιο ζευγάρια του Power of Love που συζητήθηκαν ποικιλλοτρόπως, συγκεντρώνοντας πολλούς υποστηρικτές, αλλά και haters.

Οι δυο τους, όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στο παιχνίδι, είχαν σχέση και πριν μπουν στο ριάλιτι, με τους ίδιους να υποστηρίζουν πως λίγους μήνες πριν είχαν χωρίσει.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό έκανε τους υπόλοιπους παίκτες να νιώσουν αδικημένοι, με τα πνεύματα να κατευνάζονται σταδιακά.

Η μεν Αργυρώ έφυγε νωρίς από το παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης την περασμένη Παρασκευή αποχώρησε οικειοθελώς για να πάει να βρει την αγαπημένη του. Πράγματι, ο Κρητικός ανέβασε μία φωτογραφία με την Αργυρώ στο Instagram του, με την σύντροφό του να έχει πέσει στην αγκαλιά του σε μία τρυφερή selfie.

Aπευθυνόμενοι στους διαδικτυακούς τους φίλους, έγραψαν στην λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξη σάς τόσο καιρό, να είστε καλά, μόνο χαμόγελα!!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE