ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΚΙΝΗΣΗ Κολοβού στο 2-0 και η ΑΤΑΚΑ Λοέ που λένε… πολλά για Αναστασίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΙΝΗΣΗ Κολοβού στο 2-0 και η ΑΤΑΚΑ Λοέ που λένε… πολλά για Αναστασίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει κερδίσει τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου και αυτό φαίνεται σχεδόν σε κάθε κίνηση και δήλωση τους.

Μπορεί η Ομόνοια να μην έχει καταφέρει ακόμη να φτάσει σε σταθερά υψηλή απόδοση όμως η βελτίωση είναι κάτι που φαίνεται. Όπως επίσης φαίνεται και το πόσο δουλεύει με τους παίκτες του ο Αναστασίου και έχει αναπτύξη μια σχέση εμπίστοσύνης και αλληλοσεβασμού μαζί τους

Φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Πρώτο ο Κολοβός αφού σκόραρε δύο γκολ στο δεύτερο έτρεξε προς τον τεχνικό της Ομόνοιας και τον αγκάλιασε αφιερώνοντας του γκολ.

Μάλιστα η κίνηση του Ελλαδίτη τεχνικού απέκτησε μεγαλύτερη σημασία με αυτό που δήλωσε μετά τον αγώνα: «Ο προπονητής με διαχειρίζεται πολύ καλά. Πάντα αφιερώνω τα γκολ στον πατέρα μου που έχασα. Σήμερα ναι το δεύτερο γκολ το αφιέρωσα στον κόουτς. Μου δίνει αυτοπεποίθηση ο προπονητής στα παιχνίδια».

Λίγο αργότερα στη μεικτή ζώνη μίλησε και ο Ραούλ Λοέ και μέσα από τις δηλώσεις του φανέρωσε τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες ο κόουτς του τριφυλλιού και ανέφερε και αυτός ότι νιώθει πιο άνετα με τον Αναστασίου στον πάγκο.

Τι δήλωσε: «Ο προπονητής μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Με ρώτησε γιατί δεν έπαιζα πριν και του είπα δεν ξέρω. Αυτή ήταν η επιλογή του προπονητή. Μου είπε ότι αν κάνω αυτά που θέλει θα παίζω. Μίλησα μαζί του προχθές του είπα ότι είμαι έτοιμος. Ο προπονητής άλλαξε πολλά πράγματα. Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν. Τώρα είμαστε σε καλύτερη θέση. Σημαίνει κάτι. Κάνει κάτι καλύτερο στην ομάδα»

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top