ΠΑΦΟΣ: Κακόβουλη ενέργεια πίσω από την φωτιά σε στάση λεωφορείου

ΠΑΦΟΣ: Κακόβουλη ενέργεια πίσω από την φωτιά σε στάση λεωφορείου

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε στάση λεωφορείων την Δευτέρα (21/1), επί της οδού Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο κέντρο της Πάφου.  

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή η φωτιά ξεκίνησε μετά από κακόβουλη ενέργεια σε κουτί ανακοινώσεων, το οποίο βρίσκεται επάνω στην στάση και στην συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλη την αλουμινένια κατασκευή. 

Η ίδια πηγή μας ανέφερε ότι έχουν προκληθεί ελαφριές ζημιές και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν καθοριστική ώστε η φωτιά να μην επεκταθεί στην γύρω περιοχή.  

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.