ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Dr. Schär στηρίζει την πρώτη εκδήλωση του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου για το 2019

H Dr. Schär στηρίζει την πρώτη εκδήλωση του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου για το 2019

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου στήριξαν και φέτος η Lifepharma και τα προϊόντα της εταιρείας Dr. Schär, της νούμερο ένα εταιρείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη στην Ευρώπη, προσφέροντας ως δώρο με 5 πακέτα με προϊόντα Schär συνολικής αξίας πέραν των 540ευρώ. +

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στο χώρο της Παλαιάς Αγοράς Παλλουριώτισσας και περιλάμβανε την καθιερωμένη κοπή της πίτας, καφέ και διάφορα εδέσματα χωρίς γλουτένη.
Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν μέλη του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου, ενώ την εταιρεία Lifepharma εκπροσώπησε η ομάδα επιστημονικής προώθησης των προϊόντων Schär.


Η σειρά προϊόντων Schär περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: αλεύρι, ζυμαρικά, ψωμί, κριτσίνια, δημητριακά πρωινού, μπισκότα, γκοφρέτες, αλλά και είδη κατάψυξης χωρίς γλουτένη όπως πίτσες, παναρισμένο κοτόπουλο και ψάρι, κρουασάν και παγωτό.


Τα προϊόντα της Dr. Schär μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών τροφίμων, σε όλες τις πόλεις – σύνολο 117 σημεία πώλησης. Διατίθενται στη Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Lifepharma, μέλος του Ομίλου MSJ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top