ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζορίστηκε, αλλά πήρε… «κάβα» πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa Del Rey η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζορίστηκε, αλλά πήρε… «κάβα» πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa Del Rey η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ματς που πέρασε από «χίλια κύματα», η Ρεάλ νίκησε 4-2 την Τζιρόνα στο «Μπερναμπέου» και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Η Ρεάλ νίκησε 4-2 τη Τζιρόνα στο «Μπερναμπέου» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Copa Del Rey και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Καταλονία, προσπαθώντας «καλμάρει» την κατάσταση μετά το -10 από την κορυφή της Primera Division.

Σε ένα περίεργο σε εξέλιξη ματς, η Τζιρόνα προηγήθηκε στο 7’ με τον Λοζάνο από ασίστ του Ραούλ Γκαρσία για να ισοφαρίσει ο Βάσκεθ στο 18’. Ο Σέρχιο Ράμος εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που έκανε ο Λοσάνο στον Βάσκεθ και έκανε το 2-1 στο 42’.

Η Τζιρόνα ισοφάρισε στο 66’ με το πέναλτι του Γκρανέλ μετά απο χέρι του Γιορέντε, όμως ο αρχηγός έκανε το 3-2 στο 77’ με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Μαρσέλο και ο Μπενζεμά στο 80’ «σφράγισε» τη νίκη των «μερένχες», που παρατάχθηκαν μετά από καιρό με τους Μαρσέλο και Κρόος να επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Μαρσέλο, Ράμος, Νάτσο, Οντριοθόλα, Καζεμίρο (59′ Γιορέντε), Θεμπάγιος, Μόντριτς (63′ Κρόος), Βάσκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Αλκαλά (46′ Εσπινόσα), Μουνιέσα, Χουάνπε, Ραούλ Γκαρθία (59′ Σέουνγκ-Χο), Μπόρχα Γκαρθία, Αλεξ Γκρανέλο, Ντάγκλας Λουίζ, Ντουμπιά, Λοσάνο (78′ Πόρτιου).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top