ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Προέδρου Βουλής με Υφυπουργό Περιβάλλοντος Ελλάδας

Συνάντηση Προέδρου Βουλής με Υφυπουργό Περιβάλλοντος Ελλάδας

Την άριστη συνεργασία μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Ελλήνων σε όλους τους τομείς και επί όλων των θεμάτων, περιλαμβανομένου πιο πρόσφατα του θέματος του Φακέλου της Κύπρου και της έκδοσης του υλικού του Φακέλου, επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος της Ελλάδας Γεώργιο Δημαρά, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Συλλούρης, δέχθηκε σήμερα τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος της Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο ως προσκεκλημένος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Τον κ. Δημαρά συνόδευαν ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης  και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Ηλίας Φωτόπουλος.

Ο κ. Συλλούρης, προστίθεται εξήρε την άριστη συνεργασία μεταξύ των Κοινοβουλίων των δύο χωρών και ακολούθως, έγινε ανταλλαγή απόψεων σε  θέματα οικολογίας και πράσινης ανάπτυξης σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη.

Τέλος, σημειώνεται, οι κ. Συλλούρης και Δημαράς συζήτησαν τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Κύπρος και Ελλάδα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top