LIFESTYLE

Τα ψεύτικα δημοσιεύματα για την Βασιλική Χατζηαδάμου

Τα ψεύτικα δημοσιεύματα για την Βασιλική Χατζηαδάμου

Τα ψεύτικα δημοσιεύματα, σύμφωνα με την Βασιλική Χατζηαδάμου ήταν κατευθυνόμενα και είχαν τον σκοπό τους. 

Στις 3 Φεβρουαρίου κάνει η πρεμιέρα η εκπομπή της στον Alpha Κύπρου «Παράδοση κατ’ οίκον» και η Βασιλική Χατζηαδάμου δηλώνει πανέτοιμη να ριχτεί στην μάχη της τηλεθέασης, με όπλο της γι’ ακόμα μια φορά, την παράδοση.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και στη Νατάσσα Γεωργίου μίλησε για όλα, ακόμα και για το αν έχει δεχτεί προσωπική επίθεση από τα Μέσα.

Προσωπική επίθεση από τα Μέσα έχεις δεχτεί ποτέ;

Γράφονται κατά καιρούς διάφορα που αγγίζουν το επαγγελματικό κομμάτι. Κάποια στιγμή, στην αρχή, είχαν βγει κάποιες ψευδείς πληροφορίες, που με έκπληξη μου είχα διαβάσει και ψάχνοντας, είχα ανακαλύψει ότι ήταν κατευθυνόμενες, στην προσπάθεια κάποιου να δημιουργήσει συγκεκριμένες εντυπώσεις.

Καμιά φορά, διαβάζοντας διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα αισθάνομαι ότι η αναιδής προσέγγιση κάποιων δημοσιογράφων, πηγάζει μέσα από δικές τους, προσωπικές εμπάθειες και αντιπάθειες, πράγμα τελείως αντιεπαγγελματικό.  Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κι ένας απλός αναγνώστης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top