ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 34χρονος στο Νοσοκομείο - Κατήγγειλε για επίθεση τρεις αξιωματικούς της Ε.Φ. - 'Πέθαναν δυο κουτάβια' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 34χρονος στο Νοσοκομείο - Κατήγγειλε για επίθεση τρεις αξιωματικούς της Ε.Φ. - 'Πέθαναν δυο κουτάβια' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το κατώφλι αστυνομικού σταθμού πέρασε το απόγευμα της  Τρίτης 29/1 34χρονος Ελληνοκύπριος καταγγέλλοντας ότι τρεις αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς τον κτύπησαν μετά από έντονη λογομαχία.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 34χρονος βρισκόταν κοντά στο πεδίο βολής «Ξυντούς» στην Ορούντα, όπου μονάδα της Εθνικής Φρουράς εκτελούσε βολή και μετέβη στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί πως δεν τους ενημέρωσαν για τη βολή, ενώ από το θόρυβο, τα ζώα του ήταν αναστατωμένα.

Εκεί σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, οι τρεις αξιωματικοί του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν, με τον 34χρονο στη συνέχεια να δηλώνει τραυματίας.

Εν συνεχεία κατήγγειλε τα πιο πάνω στον Αστυνομικό Σταθμό Αστρομερίτη, απ΄ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για περίθαλψη.

Στις 18:00 αξιωματικοί της εν λόγω μονάδας μετέβησαν κι αυτοί με τη σειρά τους στον αστυνομικό σταθμό, υπό την ευθύνη του οποίου βρίσκεται η Ορούντα, καταγγέλλοντας πως ο 34χρονος παραπονούμενος άρπαξε από τον γιακά αξιωματικό και απλώς προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.

 

Ο αδερφός του παθόντα Κύπρος Κολιός, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε: 'Η βολή έγινε χωρίς προειδοποίηση, με αποτέλεσμα ο θηλυκός σκύλος που βρισκόταν στην περιουσία της οικογένειάς μας να τρομάξει και να σκοτώσει δυο νεογέννητα κουτάβια. Επίταξαν δική μας γη και δεν μπορούμε να την αξιοποιούμε, παρά τις περί αντιθέτου υποσχέσεις που έχουμε λάβει. Εγώ κι ο αδερφός μου είμαστε για δυο φορές πρόσφυγες. Ο αδερφός μου πήγε απλώς να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός και δέχθηκε επίθεση. Είναι ανεπίτρεπτο'.

Άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας, πως ο κ. Σωτήρης Κολιός άρπαξε από τον γιακά τον διοικητή της μονάδας, πριν επέμβουν άλλοι αξιωματικοί.

Στη φωτογραφία, ο κ. Σωτήρης Κολιός, ο οποίος υποστήριξε ότι του επιτέθηκαν τρεις αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top