Είναι «ΑΡΡΩΣΤΟΙ» οι πρώην αντιπροέδροι της ΑΕΛ και το δείχνουν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Είναι «ΑΡΡΩΣΤΟΙ» οι πρώην αντιπροέδροι της ΑΕΛ και το δείχνουν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μαζί παρακολούθησαν το παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΛ – ΘΟΙ οι πρώην αντιπροέδροι της Λεμεσιανής ομάδας, Κώστας Λανίτης και Μιχάλης Χαραλάμπους.

Αν και η ΑΕΛ είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση οι δύο ΑΕΛίστες από κούνια πήγαν γήπεδο και δεν άφησαν μόνη την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες με τον Κώστα Λανίτη με το κασκόλ του και τον Μιχάλη Χαραλάμπους με το σακκάκι του με το σήμα της ΑΕΛ στην καρδιά!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE