ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Και τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 21χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Και τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 21χρονο

Μετά τη σύλληψη του 32χρονου Σύρου που καταζητείτο, του ιδιοκτήτη της μπυραρίας και ακόμη ενός Ελληνοκύπριου, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και σε 21χρονο.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν συνελήφθη για τον εμπρησμό του υποστατικού ή για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας από την Ουκρανία, αλλά  για αυτόφωρο αδίκημα, αφού φέρεται να φιλοξενούσε τον 32χρονο που καταζητείτο για την υπόθεση.

Πρόκειται για άνδρα, επίσης από την Συρία.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Σύρος, και οι δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 46 και 28 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν, οδηγούνται την Παρασκευή (1/2) ενώπιον δικαστηρίου.

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE