ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Και τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 21χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Και τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 21χρονο

Μετά τη σύλληψη του 32χρονου Σύρου που καταζητείτο, του ιδιοκτήτη της μπυραρίας και ακόμη ενός Ελληνοκύπριου, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και σε 21χρονο.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν συνελήφθη για τον εμπρησμό του υποστατικού ή για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας από την Ουκρανία, αλλά  για αυτόφωρο αδίκημα, αφού φέρεται να φιλοξενούσε τον 32χρονο που καταζητείτο για την υπόθεση.

Πρόκειται για άνδρα, επίσης από την Συρία.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Σύρος, και οι δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 46 και 28 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν, οδηγούνται την Παρασκευή (1/2) ενώπιον δικαστηρίου.

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE