ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον ΠΑΠΠΟΥ στον ΕΓΓΟΝΟ… Ο νέος Καμίνσκι;

Από τον ΠΑΠΠΟΥ στον ΕΓΓΟΝΟ… Ο νέος Καμίνσκι;

Λίγο περίεργα εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Ανόρθωση, σε σχέση με τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών για την απόκτηση τερματοφύλακα. 

Εκεί που κινούνταν να πάρουν δανεικό τον 38χρονο Ολλανδό Μπουρ (παππούς στην προκείμενη περίπτωση), εν τέλει απέκτησαν τον 20χρονο Νιγηριανό Ουζόχο (εγγονός, μεταφορικά ομιλούντες φυσικά). 

Δανεικό από την Ισπανική Λα Κορούνια τον πήραν τον Αφρικανό κίπερ. Το θετικό είναι ότι έρχεται με… ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών, κατά το τελευταίο διάστημα, με τη φανέλα της Έλτσε στο πρωτάθλημα της Σεκούντα Ντιβιζιόν. Είχε 7 εμφανίσεις, η τελευταία του ήταν πριν ένα περίπου μήνα. 

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε (χωρίς να τον ξέρουμε) ότι ο Ουζόχο, δεν έχει τα προσόντα να σκεπάσει ικανοποιητικά την εστία της Κυρίας. Ενθυμούμενοι και τον Γερμανό Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος ήταν 22 χρόνων, τότε που έπαιξε δανεικός στην Ανόρθωση τη σεζόν 2014-15. 

Μας έκανε απλώς εντύπωση, πως από τον πολύπειρο Ολλανδό Μπουρ, μετά στράφηκαν στην περίπτωση ενός 20χρονου, ο οποίος τώρα προσπαθεί να «χτίσει» την καριέρα του. Λαμβανομένου υπόψη, ότι έχουν και ένα δικό τους νέο παιδί, τον Δημητρίου, που φέτος βγήκε στο προσκήνιο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top