Η Κύπρια κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μόνο με την πετσέτα του μπάνιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μόνο με την πετσέτα του μπάνιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Και ο λόγος είναι ότι σήμερα, σύμφωνα με την Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγό είναι η «Working Naked Day».

Ποια άλλη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο εκτός από την Μαρία Ονησιφόρου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο στούντιο με την πετσέτα του μπάνιου της να καλύπτει το σώμα της, αλλά και μια πετσέτα στα μαλλιά της.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Μαρία Ονησιφόρου είναι λες και βγήκε από το μπάνιο της.

Η Μαρία Ονησιφόρου προέβη σε αυτήν την τόσο τολμηρή αμφίεση στο στούντιο λόγω της ημέρας, αφού σήμερα είναι «Working Naked Day».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE