ΑΘΗΝΑ: Νεκρός άντρας από μαχαιριές στην Ομόνοια - Στο νοσοκομείο άλλα πέντε πρόσωπα

ΑΘΗΝΑ: Νεκρός άντρας από μαχαιριές στην Ομόνοια - Στο νοσοκομείο άλλα πέντε πρόσωπα

Ενας Αφγανός, που έφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι, έχασε τη ζωή του και πέντε ακόμη αλλοδαποί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης (31/1), στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον "Ευαγγελισμό", όπου κατέληξε.

Οι τέσσερις από τους τραυματίες είναι Πακιστανοί και ο πέμπτος Αφγανός, ενώ όλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, αιτία της συμπλοκής μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών ήταν, πιθανότατα, ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα 25 άτομα έχουν προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE