ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ανακρίθηκαν γιατροί – Λαμβάνονται καταθέσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ανακρίθηκαν γιατροί – Λαμβάνονται καταθέσεις

Στο ΤΑΕ Λεμεσού κλήθηκαν γιατροί και άλλοι εμπλεκόμενοι, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας για ιατρική αμέλεια, που υπέβαλε η οικογένεια του 20μηνών βρέφους που απεβίωσε στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις που δημοσιεύονται στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, του Αναπληρωτή Εκπρόσωπου Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνου Βασιλείου, ανάφερε ότι ήδη έχουν κληθεί και ανακριθεί κάποιοι γιατροί, ωστόσο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο, αφού είναι στα αρχικά του στάδια.    

«Ήδη ξεκίνησε η λήψη καταθέσεων» σημείωσε ο κ. Βασιλείου και πρόσθεσε: «Θα συνεχιστούν οι καταθέσεις αλλά και η παραλαβή διάφορων άλλων εγγράφων και όταν συμπληρωθεί ο φάκελος θα υποβληθεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης».

Επίσης ο κ. Βασιλείου, διευκρίνισε όπως και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, ότι η καταγγελία είναι γενική και αφορά διερεύνηση συνθηκών θανάτου του παιδιού και όχι συγκεκριμένους γιατρούς ή άλλα πρόσωπα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top