ΚΥΠΡΟΣ: Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Από τα συχνότερα αδικήματα

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Από τα συχνότερα αδικήματα

Εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η  Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες της για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, με νέα εκστρατεία τροχονομικών ελέγχων, με έμφαση στην αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η πρώτη για φέτος εκστρατεία αντιμετώπισης της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, αρχίζει από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, 2019.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται όλα τα σχετικά έγγραφα των οδηγών και οχημάτων, καθώς και άλλες τροχαίες παραβάσεις που πιθανόν να προκύψουν.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας, ενώ στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ποσοστό γύρω στο 25% όλων των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων, οφείλεται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.