ΠΑΦΟΣ: Ρήμαξαν το σπίτι του και δεν πήρε είδηση- Καμένο όχημα αποκάλυψε διάρρηξη

ΠΑΦΟΣ: Ρήμαξαν το σπίτι του και δεν πήρε είδηση- Καμένο όχημα αποκάλυψε διάρρηξη

Αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA LAND GRUISER εντοπίστηκε πλήρως κατεστραμμένο χθες (2/2) βράδυ σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Τάλα και Κισόνεργα. Το όχημα είχε καταστραφεί από πυρκαγιά που προφανώς κάποιοι είχαν ανάψει κακόβουλα.

Από εξετάσεις της αστυνομίας διαφάνηκε ότι το όχημα ανήκει σε Πολωνό που διατηρεί σπίτι στην Πάφο. Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην κατοικία του προκειμένου να τον ενημερώσουν για το όχημα αλλά διαπίστωσαν ότι άγνωστοι, εδώ και μέρες, είχαν παραβιάσει την κατοικία και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα από αυτήν, προφανώς και τα κλειδιά του οχήματος.

Ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE