ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή – Ασθενοφόρο στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή – Ασθενοφόρο στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 04/02 στη Λακατάμια.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή Αγίου Γεωργίου – Λακατάμιας, στα φώτα τροχαίας Κκολιά λίγο πριν τις 19:30 το βράδυ της Δευτέρας 04/02.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν όχημα τύπου σαλούν και μοτοσικλετιστής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας έπεσε στο έδαφος με πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο να σπεύδουν να τον βοηθήσουν και να τον περιθάλψουν.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.