ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη Κοντέα

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη Κοντέα

Θεία λειτουργία θα τελεστεί στην κατεχόμενη Κοντέα στις 10 Φεβρουαρίου 2019 για τον πολιούχο Αγιο Χαράλαμπο.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας, το Προσφυγικό Σωματείο «Η Κοντέα» και τον Ομιλο Κληρονομιάς της Κοντέας, ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον πολιούχο Άγιο του χωριού Άγιο Χαράλαμπο, στην κατεχόμενη Κοντέα».


Της Θείας Λειτουργίας, η οποία θα αρχίσει στις 09.30 το πρωί, θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος.

Λεωφορεία για μεταφορά των πιστών, που είναι δωρεάν, θα υπάρχουν από όλες τις πόλεις και κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και σήμερα 6 Φεβρουαρίου.

Από τη Λευκωσία το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 07.45 το πρωί από την εκκλησία του Αποστόλου Βαρνάβα που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθαλάσσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Λούλα Βασιλείου στο τηλέφωνο 22 - 483986 και Μαρίτσα Πιερή στο 99 - 944142.

Από τη Λεμεσό η αναχώρηση θα γίνει στις 07.30 το πρωί από την πρώην υπεραγορά Ορφανίδη και για κράτηση στο λεωφορείο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πέτρο Κέκκου στο τηλέφωνο 99 - 469975.

Από τη Λάρνακα το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 08.00 το πρωί από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στον Πέτρο Αναστασίου στο τηλέφωνο 99 – 534550.

Από τη Δρομολαξιά η αναχώρηση θα γίνει στις 07.45 το πρωί από τα πρώην γραφεία της ΣΠΕ Κοντέας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Λάρκο στο τηλέφωνο 99 – 530766.

Το κόστος μεταφοράς θα καλυφθεί από το Προσφυγικό Σωματείο «Η Κοντέα», τον Όμιλο Κληρονομιάς της Κοντέας και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «όσοι επιθυμούν να γράψουν γιορτή ή μνημόσυνο μπορούν να φέρουν τα ονόματα γραμμένα σε ένα χαρτί και να το παραδώσουν στο παγκάρι».

Για τη μετάβαση στην κατεχόμενη Κοντέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ευρωπαϊκής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top