Οι αρχικές ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ – Τι έπραξε με Μέσι ο Βαλβέρδε (PICS)

Οι αρχικές ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ – Τι έπραξε με Μέσι ο Βαλβέρδε (PICS)

Δίχως τον Λιονέλ Μέσι που δεν είναι πλήρως έτοιμος, θα παρατάξει την Μπαρτσελόνα στο αποψινό (06/02, 22:00) clasico ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Διαβάστε τις 11άδες των δύο ομάδων στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι τελικά στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έμεινε στον πάγκο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην παίρνει το… ρίσκο να τον ρήξει από την αρχή στο ματς. Βέβαια θα δούμε αν θα παίξει και πόσο, ανάλογα με το πως θα πάει το παιχνίδι.

Δεν ξεκινάει ο Μπέιλ για τους «μερένγκες».

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Άρτουρ, Μπουσκέτς, Κουτίνιο, Μάλκομ, Λενγκλέ, Πικέ, Ράκιτιτς, Σεμέδο, Σουάρες.

Στον πάγκο για την Μπάρτσα: Πένια, Βιδάλ, Αλενιά, Μπόατενγκ, Σέρζι Ρομπέρτο, Μουρίγιο, Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγκο Σολάρι): Νάβας, Καρβαχάλ, Κρόος, Λούκας, Γιορέντε, Ράμος, Μόντριτς, Μαρσέλο, Βαράν, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Στον πάγκο για τη Ρεάλ: Κουρτουά, Νάτσο, Μπέιλ, Ασένσιο, Ισκο, Θεμπάγιος.

Η παρουσίαση των 11άδων στα social media:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE