ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή επιχειρηματίας – Ένοχος για άσεμνη επίθεση σε 16χρονη

ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή επιχειρηματίας – Ένοχος για άσεμνη επίθεση σε 16χρονη

Σε άμεση φυλάκιση δύο μηνών, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την Πέμπτη (7/2), επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Κολεγίου στην πρωτεύουσα για άσεμνη και κοινή επίθεση εναντίον 16χρονης.

Στις 20 Οκτωβρίου 2014, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o ιδιοκτήτης κολεγίου άρπαξε από το μάγουλο την 16χρονη μαθήτρια και προσπάθησε να την φυλήσει.

Η ανήλικη, η οποία φοιτούσε στο κολέγιο που διατηρούσε ο κατηγορούμενος, ανάφερε το περιστατικό σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στην οικογένειά της, μετά από προτροπή.

Μετά, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος αρνείτο ενοχή.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 μηνών στον επιχειρηματία, για την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Οι ειδικοί της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ΑΤF των ΗΠΑ, που έφθασαν στην Κύπρο για έρευνες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα μεταβούν στην κοινότητα Μαλιάς στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE