Συναγερμός στη Λεμεσό: Αγνοείται ο 27χρονος Χριστάκης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συναγερμός στη Λεμεσό: Αγνοείται ο 27χρονος Χριστάκης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό από τις 18:00 στις 6/2/2019, ο Χριστάκης Παπαναστασίου, ηλικίας 27 ετών.

Ο 27χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και γενειάδα. Κατά την αναχώρηση του από την οικία του, φορούσε παντελόνι αθλητικής φόρμας χρώματος μπλε με κόκκινες ρίγες και μπουφάν χρώματος μαύρου.

Επίσης, διακινείται με αυτοκίνητο με αριθμούς εγγραφής KJT545, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Vitz, αργυρού χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE