Πάει ΕΚΕΙ που ήταν ο Γκοντάλ ο Σκοπιανός Μαρκόσκι!

Πάει ΕΚΕΙ που ήταν ο Γκοντάλ ο Σκοπιανός Μαρκόσκι!

Δανεικός για τους επόμενες 4 μήνες στην Σπάρτακ Τρνάβα, πάει ο Σκοπιανός ακραίος επιθετικός Κίρε Μαρκόσκι. 

Ανήκει στην ΑΕΛ ο 23χρονος παίχτης, είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ για μισή σεζόν. «Κόπηκε» από την τεχνική ηγεσία, για να εγγραφεί ένας από τους 4 καινούργιους παίχτες. 

Στην περσινή πρωταθλήτριας Σλοβακίας, Σπάρτακ Τρνάβα έπαιζε ο αμυντικός Μπόρις Γκοντάλ, πριν έλθει στην ΑΕΛ.

Θήτευσε στη συγκεκριμένη ομάδα και ο έτερος Σλοβάκος που υπέγραψε πρόσφατα στους γαλαζοκίτρινους, ο επιθετικός Ιβάν Σχράνζ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE