LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα: «Κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά πάνω στο όνομά μου…Έχω κάνει ένα από τα καλύτερα «Playboy» »

Βάνα Μπάρμπα: «Κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά πάνω στο όνομά μου…Έχω κάνει ένα από τα καλύτερα «Playboy» »

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα όσα βίωσε στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της.

Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό Βάνα Μπάρμπαρα η οποία με μια αποκαλυπτική συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town», μιλάει και για το επαγγελματικό της κομμάτι, τι πήρε και τι έχασε.

Μίλησε για αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εμένα με εκμεταλλεύτηκαν πολύ λόγω της ομορφιάς μου, ειδικά παλαιότερα. Όπως κι εγώ τους εκμεταλλεύτηκα. Σκέψου ότι όλοι είμαστε προϊόντα στα ράφια ενός σουπερμάρκετ, που λέγεται «showbiz». Σε αυτό το κομμάτι δεν είχα εμπειρία, ήμουν μικρή. Αλλά πήρα δόξα, χρήματα, αγάπη από τον κόσμο και κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά πάνω στο όνομά μου. Όλα έγιναν».

«Αδικήθηκα πολύ, δεν το συζητώ».

Όσον αφορά τους ρόλους που της δόθηκαν η ίδια απάντησε ότι: «Ήμουν πάντα η σέξι γκόμενα, που είναι «κάπως». Ποτέ δεν πήρα σημαντικούς ρόλους. Η Ελλάδα έχει αυτό το ρητό: «Αν σου βγει το όνομα, θα πεθάνεις με αυτό…». Τελείωσε!» 

Μίλησε επίσης και για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε τοχίζοντας ότι δεν τις έχει μετανιώσει εφόσον «ήταν μέρος της δουλειάς μου και κομμάτι της ζωής μου. Δεν το μετανιώνω. Ήταν άρτιες φωτογραφήσεις, υπέροχα εξώφυλλα, γεμάτα ομορφιά. Έχω κάνει ένα από τα καλύτερα «Playboy», μετά τη μοναδική Ζωή Λάσκαρη».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top