ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Αυτό που μετρά είναι…» – Τι είπε για ντέρμπι, έφεση Ανόρθωσης, αγωνιστικό και κόσμο

Δημητρίου: «Αυτό που μετρά είναι…» – Τι είπε για ντέρμπι, έφεση Ανόρθωσης, αγωνιστικό και κόσμο

Δηλώσεις σε ΜΜΕ παραχώρησε την Πέμπτη (21-02-2019) ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά έτσι όπως είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα των «τριφυλλοφόρων»:

«Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ΜΜΕ, όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

Παιχνίδι με ΑΕΛ

Η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι τελικός για εμάς το παιχνίδι και παράλληλα ένα τεστ χαρακτήρα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Καλούμαστε να δείξουμε αντοχές σε συνθήκες πίεσης, κάτι που κάναμε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση – ενδεχομένως για πρώτη φορά φέτος – έστω και εάν δεν ήρθε η νίκη. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στον προηγούμενο αγώνα και να προσθέσουμε τα στοιχεία που μας έλειψαν, όπως για παράδειγμα η αποτελεσματικότητα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που μετρά πλέον είναι οι βαθμοί, ωστόσο εξίσου σημαντικό θα είναι να πετύχουμε δεύτερη θετική παρουσία. Κάτι τέτοιο θα είναι ευεργετικό ενόψει της συνέχειας.

Για το θέμα της έφεσης της Ανόρθωσης

Ουδέποτε είχαμε εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στην όλη διαδικασία. Τόσο την περίοδο που ο Απόλλωνας είχε υποβάλει ένσταση, αλλά και τώρα στην έφεση της Ανόρθωσης, εμείς παραμένουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Και κόντρα στην Ανόρθωση παίξαμε για τη νίκη, κάτι που φάνηκε από τους αγωνιστικούς μας προσανατολισμούς, έτσι και τώρα κόντρα στην ΑΕΛ θα παραταχθούμε με την ίδια φιλοσοφία στοχεύοντας τη νίκη.

Αγωνιστικά

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Αντζαγκούν. Δυστυχώς είχαμε τον τραυματισμό του Ζίβετς στον αγώνα με την Ανόρθωση και πάλι σε ένα χρονικό σημείο που ο ποδοσφαιριστές άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του. Θα μείνει εκτός για περίπου έξι βδομάδες. Επίσης εκτός σχεδιασμών θα είναι οι Χριστοφή και Εντρένα.

Κόσμος

Την προσπάθεια για νίκη το Σάββατο είναι σημαντικό να τη δώσουμε μαζί με τον κόσμο. Θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Συμφωνούμε ότι η κρισιμότητα του αγώνα δεν συνάδει με το εκτόπισμα και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κερδίσουμε για αρκετούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τους τρεις βαθμούς. Όπως για παράδειγμα το να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε νίκη σε ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσουμε, θα είναι ένα κέρδος που θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Να θυμίσουμε ότι η προπώληση έχει ξεκινήσει. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ για τη δυτική, 8 για την ανατολική και 5 για τη βόρεια. Περιμένουμε τον κόσμο το Σάββατο με μπόλικη θετική ενέργεια και πίστη στο θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top