ΚΟΣΜΟΣ

23χρονη είδε τον βιαστή της να αναχωρεί ελεύθερος από το Δικαστήριο και να γελά - 'Με φώναζε μωρό του' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

23χρονη είδε τον βιαστή της να αναχωρεί ελεύθερος από το Δικαστήριο και να γελά - 'Με φώναζε μωρό του' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 23χρονη Βρετανίδα ήθελε να απολαύσει ένα φεστιβάλ στην Πορτογαλία, όμως μόλις μια ώρα μετά την αναχώρηση της για το σημείο, έπεσε θύμα βιασμού.

 

Η 23χρονη, Kate Juby, από την Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε στην Πορτογαλία θέλοντας να διασκεδάσει σε κάποιο μουσικό φεστιβάλ.

Όπως μεταφέρει η TheSun, ενώ η 23χρονη βρισκόταν στο δρόμο πεζή δέχθηκε να την μεταφέρει στο φεστιβάλ οδηγός που περνούσε από το σημείο. Ωστόσο, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ο άντρας σταμάτησε σε παρακείμενο χωράφι με την αιτιολογία πως έπρεπε να πάρει ένα ανταλλακτικό.

Σύμφωνα όμως με την SundayMirror, ο άντρας τη φώναξε να βγεί από το αυτοκίνητο και όταν η 23χρονη το έπραξε τότε της επιτέθηκε και την κόλλησε στο αυτοκίνητο, βιάζοντας την.

«Νόμιζα πως θα πέθαινα. Του έλεγα συνεχώς να μην με σκοτώσει και αυτός συνέχιζε να μου φωνάζει ‘μωρό μου’ το οποίο ήταν αηδιαστικό. Απλά ούρλιαζα και όταν με άφησε απλά άρπαξα το σακίδιο μου και έτρεξα μακριά», ανέφερε στην Βρετανική εφημερίδα η 23χρονη.

Απελπισμένη να βρει βοήθεια, κατάφερε να φτάσει σε μια κύρια οδό, όπου και την εντόπισε ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών που περνούσαν από το σημείο και την σκέπασαν με μια κουβέρτα μέχρι να φτάσει η Αστυνομία.

Ωστόσο, ο εφιάλτης της 23χρονης Kate δεν είχε τελειώσει.

«Όταν με μετέφεραν στο Νοσοκομείο, με έριξαν στο κρεβάτι και με έγδυσαν», όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο επί τόπου αστυνομικό τμήμα ώστε να αναγνωρίσει τον δράστη.

«Στην άλλη πλευρά του γυαλιού ήταν αυτός που με βίασε. Γελούσε. Ήταν το ίδιο τραυματικό με τη στιγμή του βιασμού μου. Ξεκίνησα να κλαίω υστερικά. Έξι ώρες πριν αυτός ο άντρας με είχε βιάσει».

Η 23χρονη έπρεπε να περιμένει 18 μήνες ούτως ώστε να στείλει τον άντρα που την βίασε στο δικαστήριο, ενώ της επετράπη να συνομιλήσει με τους δικηγόρους της μόνο δύο ώρες πριν την δίκη τον περασμένο Οκτώβριο.

Τελικά ο βιαστής της καταδικάστηκε σε 4μιση χρόνια φυλάκιση με αναστολή και διατάχθηκε όπως απλά πληρώσει τα διαδικαστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top